●  HOME      SERVICII    ●  CERERE OFERTA    ●  JOBS    ●  CONTACT   
 
Get the Flash Player to see this rotator.
 
 
 

1. Transport

 

In prezent efectuam transporturi zilnice in sistem "milk run" cu auto proprii pentru EURO APS, SUBANSAMBLE, GIC NOSAG, MUNPLAST, METPLAST, ROECHLING AUTOMOTIVE, PLASTIFORM Timisoara  cat si transport extern   pe relatia FRANTA, GERMANIA, CEHIA, SPANIA pentru mai multe firme de pe platforma Dacia - Renault.

 

Colaboram cu firmele HOEDELMAYR, WILLI BETZ si WALLENIUS pentru transport  masini, respectiv cu GEFCO si SCHENKER  pe partea de  transport in regim de grupaj atat intern cat si extern.

 

2. Logistica

 

La inceputul lui 2013 am  deschisa o platforma logistica de 12.000 mp. si un depozit de 500 mp. pe DN 73 Pitesti - Brasov, KM 10 sensul spre Brasov, care deserveste   o parte din clientii nostrii, aici  asigurand  in momentul de fata servicii de

 
 
 
 
 

Click peste Galerie

depozitare si manipulare pentru transporturile in regim de grupaj.
 

In prezent avem in plan deschiderea unui depozit logistic de 3000 mp. in aceeasi locatie care sa integreze toate serviciile, incepand cu efectuare  operatiunilor de import/export in numele clientului  respectiv  descarcarea, manipularea, ambalarea, paletizarea, etichetarea   marfurilor urmata  de livrarea  catre clienti a partidelor de marfuri  conform cerintelor.

 
3. Reprezentare vamala si interstat
 

In afara de activitate de transporturi, suntem si comisionari vamali pe langa vama Pitesti, printre clientii nostrii mai mari fiind firme ca: EURO AUTO PLASTIC SYSTEM, FAURECIA ROMANIA, Dr.OETKER, FUCHS CONDIMENTE, ROECHLING AUTOMOTIVE,  etc.

 
 
 
 
 

Design by:

Rafil House